ІНСТРУКЦІЙНО-ТЕХНОЛОГІЧНА КАРТА


Картопляні палички


Продукти
Витрати сировини на 1 порцію, г
Технологічні вимоги до сировини
брутто
нетто
Картопля
265
200

Яйця
¼ шт
10
Крохмаль картопляний
20
20
Зелень
3
3
Маса н/ф
--
230
Жир
15
15
Масло вершкове або
сметана
10
30
10
30
Маса готової страви
--
200
Вихід:

200/10
200/30
Технологія приготування
У варену протерту картоплю додати сирі яйця, картопляний крохмаль, частину подрібненої зелені і збити. Масу розкачати у вигляді валиків товщиною 1-1,5 см, нарізати їх шматочками довжиною 12-15 см і обсмажити.
Правила відпуску
Страву подають на мілкій столовій тарілці, поливають вершковим маслом, оформляють зеленню.
Вимоги до якості
Зовнішній вигляд – валики зберегли форму, мають рум’яну шкірочку.
Запах – смаженої картоплі, зелені.
Смак – картоплі, в міру солоний.
Консистенція – пухка, однорідна.






Немає коментарів:

Дописати коментар