Картопляні палички
Продукти
|
Витрати сировини на 1 порцію, г
|
Технологічні вимоги до сировини
|
|
брутто
|
нетто
|
||
Картопля
|
265
|
200
|
|
Яйця
|
¼ шт
|
10
|
|
Крохмаль
картопляний
|
20
|
20
|
|
Зелень
|
3
|
3
|
|
Маса н/ф
|
--
|
230
|
|
Жир
|
15
|
15
|
|
Масло
вершкове або
сметана
|
10
30
|
10
30
|
|
Маса готової страви
|
--
|
200
|
|
Вихід:
|
|
200/10
200/30
|
Технологія приготування
У варену протерту картоплю додати
сирі яйця, картопляний крохмаль, частину подрібненої зелені і збити. Масу
розкачати у вигляді валиків товщиною 1-1,5 см , нарізати їх шматочками довжиною 12-15 см і обсмажити.
Правила відпуску
Страву подають на мілкій столовій
тарілці, поливають вершковим маслом, оформляють зеленню.
Вимоги до якості
Зовнішній вигляд – валики зберегли форму, мають
рум’яну шкірочку.
Запах – смаженої картоплі, зелені.
Смак – картоплі, в міру солоний.
Консистенція – пухка, однорідна.
Немає коментарів:
Дописати коментар