ІНСТРУКЦІЙНО-ТЕХНОЛОГІЧНА КАРТА

Оладки з кабачків


Продукти
Витрати сировини на 1 порцію, г
Технологічні вимоги до сировини
брутто
нетто
Кабачки
279
195

Борошно
80
80
Яйця
½ шт
20
Цукор
15
15
Сода
2
2
Жир
15
15
Сметана
30
30
Вихід

250/30
Технологія приготування
Кабачки почистити, пропустити крізь м’ясорубку або натерти на дрібній терці, додати борошно, сіль, цукор, яйця, соду. Смажити на добре розігрітій сковороді. Відпускати зі сметаною.
Правила відпуску
Оладки відпускають у мілкій столовій тарілці по 3-5 шт. на порцію. Сметану подають у соуснику, який ставлять на пиріжкову тарілку (між ними кладуть серветку) поруч – чайну ложечку.
Вимоги до якості
Зовнішній вигляд – оладки овальної форми, мають рум’яну підсмажену шкірочку.
Колір – відповідає кольору кабачків.
Запах – кабачків.
Смак – солодкий.
Консистенція – пухка, однорідна.


Немає коментарів:

Дописати коментар