Оладки з кабачків
Продукти
|
Витрати сировини на 1 порцію, г
|
Технологічні вимоги до сировини
|
|
брутто
|
нетто
|
||
Кабачки
|
279
|
195
|
|
Борошно
|
80
|
80
|
|
Яйця
|
½ шт
|
20
|
|
Цукор
|
15
|
15
|
|
Сода
|
2
|
2
|
|
Жир
|
15
|
15
|
|
Сметана
|
30
|
30
|
|
Вихід
|
250/30
|
Технологія
приготування
Кабачки почистити, пропустити
крізь м’ясорубку або натерти на дрібній терці, додати борошно, сіль, цукор,
яйця, соду. Смажити на добре розігрітій сковороді. Відпускати зі сметаною.
Правила відпуску
Оладки відпускають у мілкій
столовій тарілці по 3-5 шт. на порцію. Сметану подають у соуснику, який
ставлять на пиріжкову тарілку (між ними кладуть серветку) поруч – чайну
ложечку.
Вимоги до якості
Зовнішній вигляд – оладки овальної форми, мають
рум’яну підсмажену шкірочку.
Колір – відповідає кольору кабачків.
Запах – кабачків.
Смак – солодкий.
Консистенція – пухка, однорідна.
Немає коментарів:
Дописати коментар