Тема 20.Технологія приготування холодних страв та закусок.

Урок 1. Значення холодних страв та закусок у харчуванні. 

Урок 2. Характеристика і підготовка рибних продуктів для приготування холодних страв і закусок. 

Урок 3. Характеристика і підготовка м'ясних і сирних продуктів для приготування холодних страв і закусок.

Урок 4. Технологія приготування бутербродів.

Урок 5. Технологія приготування бенкетних закусок.  

Урок 6. Технологія приготування салатів.  

Урок 7. Технологія приготування салатів-коктейлів та вінегретів.    

Урок 8. Закуски з овочів та грибів. 

Урок 9. Закуски з риби та морепродуктів.   

Урок 10. Закуски з м'яса та м'ясних продуктів.

Урок 11. Закуски з птиці та субпродуктів.   

Урок 12. Закуски з сиру та яєць.