Тема 20.Технологія приготування холодних страв та закусок.
Урок 1. Значення холодних страв та закусок у харчуванні.
Урок 2. Характеристика і підготовка рибних продуктів для приготування холодних страв і закусок.
Урок 3. Характеристика і підготовка м'ясних і сирних продуктів для приготування холодних страв і закусок.
Урок 4. Технологія приготування бутербродів.
Урок 5. Технологія приготування бенкетних закусок.
Урок 6. Технологія приготування салатів.
Урок 8. Закуски з овочів та грибів.
Урок 9. Закуски з риби та морепродуктів.
Урок 10. Закуски з м'яса та м'ясних продуктів.
Урок 11. Закуски з птиці та субпродуктів.
Урок 12. Закуски з сиру та яєць.