Лабораторно-практична робота № 9



Тема: Технологія приготування соусів.
Мета роботи: закріпити практично теоретичні знання з :
Ø розрахунку сировини для приготування заданої кількості порцій;
Ø організації робочого місця;
Ø технології приготування  соусів;
Ø попередження недоліків у приготуванні страв та проведенні бракеражу;
Ø економного використання сировини, електроенергії, води;
Ø дотримання вимог санітарії, гігієни, бюджету часу, технологічних вимог безпеки праці.
Скласти звіт про роботу.
Матеріально-технічне забезпечення:
Ø електрична плита, конвекційна шафа, каструлі різної ємкості, сковорідки;
Ø розробні дошки "ОС", ножі, сито, шумівка, кухарські лопатки, копистка, ложки мірні.
Ø посуд для відпуску, соусники, чайні ложки, пиріжкові тарілки
Тривалість роботи – 4 години


Немає коментарів:

Дописати коментар