2 порції:
Інгредієнти
- 60 мл горілки
- 80 мл амаретто
- 100 мл вершків 20-30%
- Дроблений лід для подачі
- Цукор для занурювання келихів
- 1 кружечок лимона
- 1) У шейкер чи просто пляшку з широким горлом влити горілку, амаретто та вершки. Добре протрусити.2) Цукор висипати товстим шаром на тарілку. Краї келихів змастити кружечком лимона й занурити змащені краї у цукор.3) На 1/3 наповнити келихи дрібним льодом й розлити у них коктейль.Подавати одразу та насолоджуватись!
2 порції:
Інгредієнти
- 60 мл горілки
- 80 мл амаретто
- 100 мл вершків 20-30%
- Дроблений лід для подачі
- Цукор для занурювання келихів
- 1 кружечок лимона
- 1) У шейкер чи просто пляшку з широким горлом влити горілку, амаретто та вершки. Добре протрусити.2) Цукор висипати товстим шаром на тарілку. Краї келихів змастити кружечком лимона й занурити змащені краї у цукор.3) На 1/3 наповнити келихи дрібним льодом й розлити у них коктейль.Подавати одразу та насолоджуватись!
Немає коментарів:
Дописати коментар