Графік занять гуртка


п/п
Зміст роботи
Термін виконання.

1
А. Організаційне заняття гуртка.
Б. Вибори старости, редакційної колегії гуртка.
В. Обговорення та затвердження плану роботи гуртка
     на 2019--2020 н.р.
Вересень

2
А. Тема: Правильне харчування – залог здоров’я
Б. Складання кросвордів, розв’язання тестів.
Вересень

3
А. Тема: Карвінг
Б. Фігурне вирізання з овочів.
Жовтень
4
А. Тема: Карвінг
Б. Фігурне вирізання з овочів.
Жовтень
5
А. Тема: Дари осені.
Б. Створення муляжів фруктів, овочів
Листопад
6
А. Тема: Карвінг
Б. Фігурне вирізання з фруктів.
Листопад
7
А. Тема: Карвінг
Б. Фігурне вирізання з фруктів.
Грудень
8
А. Тема: Професія - кухар
Б. Створення стінгазети, композиції
Грудень
9
А. Тема: Серветка – основний елемент сервіровки.
Б. Складання серветок.
Січень
  10
А. Тема: Історія виникнення цукерок.
Б. Створення композицій із обгорток цукерок.
Січень
  11
А. Тема: Карвінг
Б. Створення композицій з овочів та фруктів
Лютий
12
А. Тема: Карвінг
Б. Створення композицій з овочів та фруктів
Лютий
13
А. Тема: Тісто і його властивості.
Б. Створення муляжів.
Березень
14
А. Тема: Кулінарна подорож по країнам світу.
Б. Створення стінгазети, складання кросвордів.
Березень
15
А. Тема: Дари природи.
Б. Створення муляжів.
                                                                                                                                                                                                 Квітень
16
А. Тема: Пасха – християнське свято.
Б. Розмальовка яєць
Квітень
17
А. Тема: Історія виникнення шоколаду.
Б. Прикраси з шоколаду.
Травень
18
А. Тема: Естетичне оформлення столу.
Б. Сервіровка столів.
Травень
19
А. Тема: Естетичне оформлення страв.
Б. Підбір кольорів, створення стінгазети, складання кросвордів.
Червень
20
А. Підведення підсумку роботи гуртка.
Б. Завдання на канікули
Червень