№
п/п
|
Зміст роботи
|
Термін виконання.
|
1
|
А.
Організаційне заняття гуртка.
Б.
Вибори старости, редакційної колегії гуртка.
В.
Обговорення та затвердження плану роботи гуртка
на 2019--2020 н.р.
|
Вересень
|
2
|
А.
Тема: Правильне харчування – залог здоров’я
Б.
Складання кросвордів, розв’язання тестів.
|
Вересень
|
3
|
А.
Тема: Карвінг
Б.
Фігурне вирізання з овочів.
|
Жовтень
|
4
|
А.
Тема: Карвінг
Б.
Фігурне вирізання з овочів.
|
Жовтень
|
5
|
А.
Тема: Дари осені.
Б.
Створення муляжів фруктів, овочів
|
Листопад
|
6
|
А.
Тема: Карвінг
Б.
Фігурне вирізання з фруктів.
|
Листопад
|
7
|
А.
Тема: Карвінг
Б.
Фігурне вирізання з фруктів.
|
Грудень
|
8
|
А.
Тема: Професія - кухар
Б. Створення
стінгазети, композиції
|
Грудень
|
9
|
А.
Тема: Серветка – основний елемент сервіровки.
Б.
Складання серветок.
|
Січень
|
10
|
А.
Тема: Історія виникнення цукерок.
Б.
Створення композицій із обгорток цукерок.
|
Січень
|
11
|
А.
Тема: Карвінг
Б. Створення
композицій з овочів та фруктів
|
Лютий
|
12
|
А.
Тема: Карвінг
Б. Створення
композицій з овочів та фруктів
|
Лютий
|
13
|
А.
Тема: Тісто і його властивості.
Б.
Створення муляжів.
|
Березень
|
14
|
А.
Тема: Кулінарна подорож по країнам світу.
Б.
Створення стінгазети, складання кросвордів.
|
Березень
|
15
|
А.
Тема: Дари природи.
Б.
Створення муляжів.
|
Квітень
|
16
|
А.
Тема: Пасха – християнське свято.
Б.
Розмальовка яєць
|
Квітень
|
17
|
А.
Тема: Історія виникнення шоколаду.
Б. Прикраси
з шоколаду.
|
Травень
|
18
|
А.
Тема: Естетичне оформлення столу.
Б. Сервіровка
столів.
|
Травень
|
19
|
А.
Тема: Естетичне оформлення страв.
Б. Підбір кольорів, створення стінгазети, складання
кросвордів.
|
Червень
|
20
|
А.
Підведення підсумку роботи гуртка.
Б.
Завдання на канікули
|
Червень
|
Викладач спецдисциплін Тернопільського вищого професійного училища технологій та дизайну КАНІВЕЦЬ НАТАЛЯ ВІТАЛІЇВНА
Графік занять гуртка
Підписатися на:
Дописи (Atom)