Викладач спецдисциплін Тернопільського вищого професійного училища технологій та дизайну КАНІВЕЦЬ НАТАЛЯ ВІТАЛІЇВНА
ТОРТ СМЕТАННИК
Інгредієнти для торта:
Світлий корж:
2 яйця
150 г цукру
170 г сметани
1 ч.л. екстракт ванілі (ванільний цукор)
100 г вершкового масла (кімнатної температури)
225 г борошна
10 г розпушувача для тіста
Шоколадний корж:
2 яйця
150 г цукру
170 г сметани
1 ч.л. екстракт ванілі (ванільний цукор)
100 г вершкового масла (кімнатної температури)
155 г борошна
70 г какао порошку
10 г розпушувача для тіста
Сметанний крем:
650-700 г сметани (не менше 25% жирності)
200 г цукру
2 ч.л. екстракту ванілі (ванільний цукор)
Підписатися на:
Дописи (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар