ФРУКТОВИЙ ПУНШ

Літні безалкогольні коктейлі


Традиційний англійський алкогольний напій, який готують на основі рому чи вина. Подається, зазвичай, гарячим, але 5.ua пропонує вам літній варіант безалкогольного пуншу.
Інгредієнти:
  • яблучний сік – 1 л;
  • грейпфрут – 2-3 шт.;
  • мінеральна газована вода – 1 л;
  • цукор – 100 гр;
  • вода – 200 мл.
Рецепт приготування:
  1. Воду довести до кипіння і розчинити в ній цукор. Приготувати цукровий сироп.
  2. З грейпфрутів вичавити сік.
  3. У великій посудині змішати яблучний та грейпфрутовий соки.
  4. Коли цукровий сироп трохи охолоне, додайте його до соку й перемішайте.
  5. Готову суміш поставте в холодильник на 1 годину.
  6. Перед подачею додавайте газовану воду.
Поради: в пунш також можна додати шматочки яблук та грейпфрута, а також сезонні ягоди – так буде більш насичений смак та для подачі матиме гарний вигляд.

Немає коментарів:

Дописати коментар