Традиційний англійський алкогольний напій, який готують на основі рому чи вина. Подається, зазвичай, гарячим, але 5.ua пропонує вам літній варіант безалкогольного пуншу.
Інгредієнти:
- яблучний сік – 1 л;
- грейпфрут – 2-3 шт.;
- мінеральна газована вода – 1 л;
- цукор – 100 гр;
- вода – 200 мл.
Рецепт приготування:
- Воду довести до кипіння і розчинити в ній цукор. Приготувати цукровий сироп.
- З грейпфрутів вичавити сік.
- У великій посудині змішати яблучний та грейпфрутовий соки.
- Коли цукровий сироп трохи охолоне, додайте його до соку й перемішайте.
- Готову суміш поставте в холодильник на 1 годину.
- Перед подачею додавайте газовану воду.
Поради: в пунш також можна додати шматочки яблук та грейпфрута, а також сезонні ягоди – так буде більш насичений смак та для подачі матиме гарний вигляд.
Немає коментарів:
Дописати коментар