|
- Тушку кролика помийте, обсушіть і порубіть на акуратні порційні шматочки. Очистіть 4 картоплини, 2 моркви, 1 цибулину і 2 зубчики часнику. Крупно наріжте всі овочі.
- Розігрійте у сковороді 1 столову ложку соняшникової олії та обсмажуйте овочі приблизно 5 хвилин на середньому вогні. Потім додайте сіль та перець за смаком і влийте 50 мл білого вина. Зачекайте, поки вино випариться. Потім перекладіть овочі до сотейника або жаровні.
- М'ясо кролика посоліть і поперчіть, потім обсмажте в тій же сковороді, в якій готувалися овочі. Обсмажуйте м'ясо до утворення красивої золотавої скоринки. Перекладіть шматочки м'яса до овочів.
- Влийте до м'яса з овочами 500 мл вершків. Якщо вершки не покривають м'ясо з овочами, додайте до сотейника трохи води.
- Тушкуйте кролика у вершках на плиті під закритою кришкою або в духовці при температурі 180 градусів приблизно 1 годину. При подачі прикрасьте страву декількома гілочками петрушки.
Немає коментарів:
Дописати коментар