ІНГРЕДІЄНТИ
Сметана 20% 375 г
Желатин 15 г
Апельсиновий сік 150 мл
Вишневий сік 150 мл
Сік ківі 150 мл
Цукор 100 г
У сметану додати цукор, поставити на повільний вогонь, підігрівати і помішувати до повного розчинення цукру. Зняти з вогню і розділити на 3 частини. Соки вилити в окремі ємності, трохи підігріти і додати по 1 ч.л. желатину в кожну, ретельно розмішати до повного розчинення желатину. Отримані фруктово-желейні суміші додати в підготовлені сметанні суміші і розмішати до однорідного стану. Заливати в формочки по черзі, даючи застигнути кожному шару в холодильнику.
У повсякденному житті порція десерту «сметана веселка» може замінити вашій дитині повноцінний сніданок. Виявляючи творчий підхід, можна приготувати десерт з додаванням фруктів або на основі йогурту.
Немає коментарів:
Дописати коментар