ФРУКТОВО-СМЕТАННИЙ ДЕСЕРТ

Фруктово-сметанний десерт

ІНГРЕДІЄНТИ

Сметана 20%              375 г
Желатин                      15 г
Апельсиновий сік      150 мл
Вишневий сік             150 мл
Сік ківі                         150 мл
Цукор                           100 г


ПРИГОТУВАННЯ

У сметану додати цукор, поставити на повільний вогонь, підігрівати і помішувати до повного розчинення цукру. Зняти з вогню і розділити на 3 частини. Соки вилити в окремі ємності, трохи підігріти і додати по 1 ч.л. желатину в кожну, ретельно розмішати до повного розчинення желатину. Отримані фруктово-желейні суміші додати в підготовлені сметанні суміші і розмішати до однорідного стану. Заливати в формочки по черзі, даючи застигнути кожному шару в холодильнику.
У повсякденному житті порція десерту «сметана веселка» може замінити вашій дитині повноцінний сніданок. Виявляючи творчий підхід, можна приготувати десерт з додаванням фруктів або на основі йогурту.

Немає коментарів:

Дописати коментар