Картопляники з грибами
Продукти
|
Витрати сировини на 1 порцію, г
|
Технологічні вимоги до сировини
|
|
брутто
|
нетто
|
||
Картопля
|
200
|
150
|
|
Яйця
|
¼ шт
|
10
|
|
Маргарин
|
5
|
5
|
|
Маса н/ф
|
--
|
165
|
|
Гриби сушені
|
15
|
30
|
|
Цибуля
ріпчаста
|
36
|
30
|
|
Маргарин
|
5
|
5
|
|
Перець
чорний
|
0,01
|
0,01
|
|
Маса фаршу
|
---
|
50
|
|
Сухарі
|
5
|
5
|
|
Маса н/ф
|
---
|
220
|
|
Олія
|
15
|
15
|
|
Сметана
|
30
|
30
|
|
Вихід:
|
|
200/30
|
Технологія
приготування
Картоплю зварити, обсушити, протерти, додати яйця, маргарин,
сіль, перемішати.
Для фаршу:
сушені гриби зварити, дрібно посікти, змішати з пасерованою цибулею, заправити
перцем.
На кружальця з картоплі викласти фарш, сформувати у
вигляді пиріжків, запанірувати в сухарях і обсмажити.
Правила відпуску
Відпускають на мілкій столовій
тарілці, поряд гіркою кладуть сметану.
Вимоги до якості
Зовнішній вигляд – форма човника,
зверху підсмажена кірочка.
Запах – овочів.
Смак – картоплі, грибів, в міру солоний.
Немає коментарів:
Дописати коментар