ІНСТРУКЦІЙНО-ТЕХНОЛОГІЧНА КАРТА


Картопляники з грибами


Продукти
Витрати сировини на 1 порцію, г
Технологічні вимоги до сировини
брутто
нетто
Картопля
200
150

Яйця
¼ шт
10
Маргарин
5
5
Маса н/ф
--
165
Гриби сушені
15
30
Цибуля ріпчаста
36
30
Маргарин
5
5
Перець чорний
0,01
0,01
Маса фаршу
---
50
Сухарі
5
5
Маса н/ф
---
220
Олія
15
15
Сметана
30
30
Вихід:

200/30
Технологія приготування
Картоплю зварити, обсушити, протерти, додати яйця, маргарин, сіль, перемішати.
Для фаршу: сушені гриби зварити, дрібно посікти, змішати з пасерованою цибулею, заправити перцем.
На кружальця з картоплі викласти фарш, сформувати у вигляді пиріжків, запанірувати в сухарях і обсмажити.
Правила відпуску
Відпускають на мілкій столовій тарілці, поряд гіркою кладуть сметану.
Вимоги до якості
 Зовнішній вигляд – форма човника, зверху підсмажена кірочка.
Запах – овочів.
Смак – картоплі, грибів, в міру солоний.


Немає коментарів:

Дописати коментар