Салат з пекінської капусти з куркою

Інгредієнти:
Пекінська капуста – 300 гр
Куряче філе – 1 шт.
Огірок – 1 шт.
Яйце – 4 шт.
Зелена цибуля – 1 пучок
Сіль, перець, майонез - за смаком


Приготування:

1. Ставимо відварювати куряче філе (для аромату додаємо моркву, ріпчасту цибулю і лавровий лист. Бульйон можна використати для супу).
2. Пекінську капусту шаткуємо.
3. Дрібно нарізуємо зелену цибулю.
4. Огірок нарізуємо соломкою.
5. Після того, як куряче філе відварилося, нарізуємо дрібними кубиками.
6.Відварюємо яйця і дрібно нарізуємо.
7. Всі інгредієнти солимо, перчимо і перемішуємо.
8. Заправляємо майонезом і викладаємо у салатник.