Лабораторно-практична робота № 8

Тема: Технологія приготування супів.
Мета роботи: закріпити практично теоретичні знання з :
Ø розрахунку сировини для приготування заданої кількості порцій;
Ø організації робочого місця;
Ø технології приготування перших страв;
Ø попередження недоліків у приготуванні страв та проведенні бракеражу;
Ø економного використання сировини, електроенергії, води;
Ø дотримання вимог санітарії, гігієни, бюджету часу, технологічних вимог безпеки праці.
Скласти звіт про роботу.
Матеріально-технічне забезпечення:
§  каструлі різної ємкості, сковорідка, шумівка, металева лопатка, ложка розливна, столова, друшляк, ніж, розробна дошка "ОС";
§  посуд для відпуску: глибока столова тарілка, мілка столова тарілка, соусник,
Тривалість роботи – 6 години

Презентація

Немає коментарів:

Дописати коментар