Тема: Технологія
приготування супів.
Мета роботи: закріпити практично теоретичні знання з :
Ø розрахунку сировини для
приготування заданої кількості порцій;
Ø організації робочого місця;
Ø технології приготування перших
страв;
Ø попередження недоліків у
приготуванні страв та проведенні бракеражу;
Ø економного використання сировини,
електроенергії, води;
Ø дотримання вимог санітарії,
гігієни, бюджету часу, технологічних вимог безпеки праці.
Скласти звіт про роботу.
Матеріально-технічне
забезпечення:
§ каструлі різної ємкості,
сковорідка, шумівка, металева лопатка, ложка розливна, столова, друшляк, ніж,
розробна дошка "ОС";
§ посуд для відпуску: глибока
столова тарілка, мілка столова тарілка, соусник,
Тривалість роботи – 6 години
Немає коментарів:
Дописати коментар