|
- Курячі ніжки (800 г) посоліть, поперчіть за смаком, збризніть 2 ст. л. рослинної олії і запечіть в духовці до готовності протягом 25 хвилин.
- Поки смажаться ніжки, приготуйте соус. У невеликій мисці з'єднайте 6 ст. л. соєвого соусу, 5 ст. л. томатного кетчупу, подрібнені 3 зубчики часнику і половину перцю чилі. Вилийте соус на пательню, поставте її на середній вогонь і випарюйте протягом 3-5 хвилин, поки соус не загусне.
- Готові курячі ніжки дістаньте з духовки і викладіть до пательні з соусом.
- Тушкуйте ніжки протягом 5 хвилин, періодично помішуючи, так щоб вони рівномірно вкрилися соусом. Подавайте, посипавши чорним або звичайним кунжутом.
Немає коментарів:
Дописати коментар