ІНСТРУКЦІЙНО-ТЕХНОЛОГІЧНА КАРТА


Кабачки смажені


Продукти
Витрати сировини на 1 порцію, г
Технологічні вимоги до сировини
брутто
нетто
Кабачки
186
149

Борошно
5
5
Жир
5
5
Маса смажених кабачків

150
Соус майонез

50
Вихід

150/50
Технологія приготування
Оброблені кабачки нарізують кружальцями, солять, панірують у борошні й обсмажують до готовності. Відпускають із соусом майонез.
Правила відпуску
Кабачки відпускають у мілкій столовій тарілці. Соус краще подавати окремо в соуснику. Прикрасити зеленню.
Вимоги до якості
Зовнішній вигляд – кабачки зберегли форму, мають підсмажену шкірочку.
Смак та запах  смажених кабачків з соусом, злегка гоструватий.
Консистенція – м’яка.



Немає коментарів:

Дописати коментар