Кабачки смажені
Продукти
|
Витрати сировини на 1 порцію, г
|
Технологічні вимоги до сировини
|
|
брутто
|
нетто
|
||
Кабачки
|
186
|
149
|
|
Борошно
|
5
|
5
|
|
Жир
|
5
|
5
|
|
Маса смажених кабачків
|
|
150
|
|
Соус
майонез
|
|
50
|
|
Вихід
|
|
150/50
|
Технологія
приготування
Оброблені кабачки нарізують
кружальцями, солять, панірують у борошні й обсмажують до готовності.
Відпускають із соусом майонез.
Правила відпуску
Кабачки відпускають у мілкій
столовій тарілці. Соус краще подавати окремо в соуснику. Прикрасити зеленню.
Вимоги до якості
Зовнішній вигляд – кабачки зберегли форму, мають
підсмажену шкірочку.
Смак та запах – смажених кабачків з соусом, злегка гоструватий.
Консистенція – м’яка.
Немає коментарів:
Дописати коментар