Овочеве рагу з грибами

Інградієнти:
  • 600 гр кабачків;
  • 2 середні морквини;
  • 1 великий червоний солодкий перець;
  • 4 помідори;
  • 2 цибулини;
  • 200 гр печериць;
  • сіль і спеції за смаком.
Приготування овочевого рагу до Різдвяного столу:

Овочі ретельно вимити, очистити. Кабачки з морквою — дрібно нарізати, перець — соломкою, цибулю — подрібнити, помідори — великими кубиками, шампіньйони — на 3-4 частини.
Розігріти в сотейнику оливкову олію, обсмажити до золотистого кольору цибулю, близько 5 хв. Додати моркву, кабачки, сіль. Через 7 хвилин — гриби і перець. Через 5 хвилин — помідори. Додати пару ст. ложок води, додати  сіль, спеції, накрити кришкою.  Готувати ще хвилин 5-10, подавати на стіл разом із зеленню.