Інградієнти:
- 600 гр кабачків;
- 2 середні морквини;
- 1 великий червоний солодкий перець;
- 4 помідори;
- 2 цибулини;
- 200 гр печериць;
- сіль і спеції за смаком.
Приготування овочевого рагу до Різдвяного столу:
Овочі ретельно вимити, очистити. Кабачки з морквою — дрібно нарізати, перець — соломкою, цибулю — подрібнити, помідори — великими кубиками, шампіньйони — на 3-4 частини.
Розігріти в сотейнику оливкову олію, обсмажити до золотистого кольору цибулю, близько 5 хв. Додати моркву, кабачки, сіль. Через 7 хвилин — гриби і перець. Через 5 хвилин — помідори. Додати пару ст. ложок води, додати сіль, спеції, накрити кришкою. Готувати ще хвилин 5-10, подавати на стіл разом із зеленню.