Нотки Провансу та приємний присмак лаванди ще довго буде вас супроводжувати після випитого напою. Відомо, що ця рослина має досить стійкий і довгий запах, те саме відбувається і з його смаком. Лаванду додають не лише в косметику, а й у молочні продукти, десерти та коктейлі.
Інгредієнти:
- квітки лаванди – ¼ склянки;
- цукор – 3 склянки;
- вода – 3 склянки;
- лимонний сік – 4 склянки.
Рецепт приготування:
- Приготувати цукровий сироп – в окріп додати цукор та повністю розчинити.
- Додати до сиропу лаванду і дати настоятися 10-20 хвилин.
- Лавандовий сироп змішати з лимонним соком.
- Подавати напій охолоджений з кубиками льоду.
Поради: прикрасити напій можна шматочками лимона та гілочками лаванди. Напій точно стане родзинкою тематичної вечірки.
Немає коментарів:
Дописати коментар