Інгредієнти
Яблука4 шт.
Цукор4 ст. л.
Кориця2 ст. л.
Листкове тісто400 г.
Яйце
Цукерки корівка 8 шт
Цукор4 ст. л.
Кориця2 ст. л.
Листкове тісто400 г.
Яйце
Цукерки корівка 8 шт
Яблука почистити від шкірки та видалити середину спеціальним інструментом або обережно ножем.
Листкове дріжджове тісто розкочувати товщиною у 2 мм. Порізати на смужки 1-1,5 см завширшки.
В мисці змішати цукор і корицю. Кожне яблуко добре обваляти в цій суміші.
Тепер кожне яблуко обмотати смужками тіста. Прикрасити яблука можна вирізавши листочки з залишків тіста. Жовток збити виделкою і помазати тісто.
В середину кожного яблука покласти 1-2 цукерки Корівка. Можна додавати замість цукерок шоколад, мед, горіхи.
Поставити випікатися в духовку нагріту до 180 градусів на 25-30 хвилин.
Десерт з яблук готовий, дуже смачно з додаванням вершків.
Немає коментарів:
Дописати коментар