Це традиційний іспанський алкогольний напій, який готують на основі червоного вина, можна додати бренді чи лікер. Утім, 5.ua пропонує вам варіант рецепта безалкогольного напою.
Інгредієнти:
- консервовані персики – 200 г;
- лимон – 0,5 шт.;
- апельсин – 0,5 шт.;
- груша – 1 шт.;
- темний виноградний сік – 1 л;
- мінеральна газована вода – 0,5 л;
- м’ята – 0,5 стакана.
Рецепт приготування:
- Мінеральну воду покласти в холодильник.
- Лимон та апельсин порізати великими шматочками.
- Грушу очистити від шкірки та насіння.
- Персики та грушу порізати кубиками.
- Дрібно порізати м’яту.
- На дно графіна викласти м’яту та фрукти.
- Залити все виноградним соком.
- Суміш поставити в холодильник на 20 хвилин.
- Перед подачею додайте до напою мінеральної води. Напій краще споживати охолодженим.
Поради: замість мінеральної води можна взяти виноградну газовану – так сангрія буде солодшою. Для краси можна напій наливати в склянку разом із фруктами. Парасолька та різнокольорова соломинка надасть коктейлю ще більше літнього настрою.
Немає коментарів:
Дописати коментар